Een week met allerlei niet-leuke dingen.

Tja ik kan er weinig anders van maken. Het is allemaal wat somber deze week bij ons thuis. Mijn kleintje van net 4 jaar heeft het moeilijk op school. Gelukkig hoeft hij maar 4 ochtenden maar...hij vindt het afscheid echt lastig! Ik had het wel verwacht want hij hangt erg aan mij! Wel lief maar toch...Hij Heeft het op de peuterspeelzaal ook est lang moeilijk gehad. Ik was al blij dat ik die stap genomen had, maar of het veel geholpen heeft? Ook ben ik deze week met hem naar het consultatie buro geweest. Na de leestest gedaan te hebben, vertouwen ze zijn ogen niet! Dus gaan we maar weer naar de oogarts.


Nu mijn dochter (15) Die moet vanmiddag een moedervlek weg laten halen in haar nek. Ze heeft er zo'n vreselijke hekel aan en vindt dat ding afschuwelijk! Altijd maar een sjaal om of haar staart ervoor....Nou, daar is ze vanmiddag dan vanaf. Maarrrrr het moet eerst nog gebeuren en ze ziet er vreselijk tegenop! (en ik ook ,want ik houd ook echt niet van prikken en mesjes en al die dingen) Maar ja, als Moeder probeer je ze er maar doorheen te slepen. Want Moeders moeten toch àlles kunnen!?


En tot slot: Ik had toch zo'n mooi windlicht van mijn vriendin gekregen. Staat op een dienblad op de keukentafel. Erg mooi en ik helemaal trots! Maar als ik de tafel moet dekken, moet dat dienblad weg. Ik het op een stoel gezet, loopt mijn dochter allemaal te vervelen en te puberen. En wat denk je?? Valt ze in die stoel bovenop dat windlicht!!! Helemaal kapot, Jukje kapot en haar bil ook nog!! Dus van mijn mooie, gekregen windlicht is niks meer over. Jammer, maar ook zielig voor haar. Ze voelt de hele week al dat ze billen heeft met fietsen en dergelijke: sneu.

Nou dat was het wel zo'n beetje, Begrijpen jullie nu de niet-leuke-dingen-week?

In ieder geval wens ik jullie allemaal een fijn weekend! k ga er ook maar van genieten!

Groetjes Kora

4 opmerkingen:

Mayflower zei

Ik mag hopen dat je weekend beter verloopt Kora.
Wat een vervelende dingen deze week.
Ik hoop dat je zoontje straks toch met plezier naar school toe gaat. Als je kind geen plezier heeft dan breekt je moederhart toch.
Sterkte met je dochter, voor je het weet is het achter de rug.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Wat vervelend allemaal Kora!
Herken het ook, dat er dagen zijn dat alles niet goed verloopt om wat voor reden dan ook...
Elena had daar ook last van, van afscheid nemen, maar komt allemaal goed. Het is best vervelend en verdrietig voor jezelf en je zoontje...
Hoop dat het weekend beter verloopt voor je!!
Lieve groetjes Wanda

WIEN-ART zei

Hopelijk viel het weghalen van de moedervlek mee. Mijn dochter heeft er ook een en ik twijfelmerg om 'm ook wegvte laten halen.
En gaat het volgende week veel beter met je kleintje.
Nu op naar ee goed weekend!
Groetjes, Corine

Ús hûs ús thús zei

Dat klinkt inderdaad niet als een fijne week. Ik herken dat afscheid nemen nog van mijn dochter. Zij had het er ook altijd erg moeilijk mee (en ik dus ook!). Ze is nu 13 en het is gelukkig over! Dus het komt met je zoontje vast en zeker ook goed!
Ik wens je een fijn weekend. Op naar de lente (zeggen ze).
Groetjes van Aleta